keskiviikko 18. tammikuuta 2012

future is in my hands

Rupesin tänää miettimää tänää mitä mie oikeesti meinaan tehä peruskoulun jälkee. Oon ihan YLIKYLLÄSTYNY peruskouluun, Kerimäen pieniin piireihin, ja siihen miten ihmiset kohtelee toisiaan. Oisko tääl ketään, jolla on kokemuksia siitä että lukioon mennessä peruskoulun huolet on loppunu? Ei nimittäin haittais. Itehän oon päättäny että heti lukion jälkeen muutan kaaaaaaaaaaaauas pois täältä tuppukylästä esim. hesaan, ja keskityn lukemiseen, enkä mihinkään ihmissuhde soppiin. Tottakai asioita on nyt helppo sanoa, oikeesti toivon pientä helpotusta näihin asioihin. Itehän oon vakavasti päättäny et sitte ku miusta tulee ''iso'', miusta tulee asianajaja. Lukioon en kuitenkaa aijo kauaks lähtee, koska ei mulla oo siinävaihees nii paljo rahaa muuttaa minnekkää.
      Toinen asia mistä aijon nyt teille ärsyyntyneenä on pienet piirit. Kun asuu tälläsessä tuppukylässä, alkaa pikkuhiljan kyllästyttää se et kaikki tuntee kaikki, ja jos sanot jollekki jotain henkilökohtaista, ei mee ku päivä nii siitä tietää koko kirkonkylä, that sucks! No mut onha tässä joitakin hyviä asioita, jotka ei tosin nyt tuu mielee, mut tän avautumisen jälkee voisin lähtee saunaa!

xoxo Sonja

2 kommenttia:

Emmiina kirjoitti...

Ulkoasu on ihan kiva. Fontti voisi olla eri ja kuvat samankokoisia. Vähemmän hymiöitä ja "virallisempi" kieli tekisi tekstistä helpommin luettavan. Ihan kiva bloginalku

Sonja kirjoitti...

Kiitoksia, Otetaan korvantaa sun ideat!